De logopedist

De logopedist

Chantal, logopedist en praktijkhoudster

Mijn achtergrond

Ik ben Chantal van de Poel. In juni 2000 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Hogeschool in  Eindhoven. Daarna ben ik meteen aan het werk gegaan als logopedist.

Ik heb bij verschillende praktijken gewerkt. Vervolgens ben ik gestart met deze praktijk en heb ik de tweejarige opleiding tot stottertherapeut gevolgd. Ik ben een allround logopedist en stottertherapeut met meerdere specialisaties.

Logopedie & ik

Ik heb altijd al geweten dat ik met mensen wilde werken. Mensen helpen leek me het mooiste wat er is. En dat ervaar ik nog iedere dag. Het werk verveelt me nooit. Ieder probleem is anders; iedere persoon uniek.

Dat betekent ook dat er geen standaardoplossing is. Iedere behandeling en iedere oefening stem ik af op de persoon die voor me zit. En dat doe ik vol enthousiasme. Ik vind het prachtig te zien hoe een behandeling vordert. En iemand stapje voor stapje zijn of haar doelen bereikt. Of het nu bijvoorbeeld een volwassene is die zijn stem weer terugkrijgt. Of een kind dat zijn eerste zinnen maakt.

Wij zijn lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. En staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Wij hebben meegedaan aan de kwaliteitstoets van HealthCare Auditing en hebben deze glansrijk behaald.